★★★★★

4.6 / 5 på Trustpilot

Slamsugning Køge

Har du brug for en slamsugning til din bopæl eller virksomhed i Køge? Så behøves du ikke at lede længere. Vi står for kvalitetshåndværk.

Priser fra kun 760 kr. inkl. moms og tilfredshedsgaranti.

Over 25 års erfaring

Erfarne fagfolk

Kvalitetshåndværk

Samt prisgaranti

100% tilfredshed

Hos vores kunder

Slip for bekymringer og brug vores slamsugning i Køge

Der er ikke en slamsugnings opgave, som vi ikke har udført i Køge. Faktisk har vi været de lokales foretrukne kloakfirma i mere end 25 år.

Det vores kunder har tilfælles er, at de alle sammen er glade efter de har brugt os. Det færdige resultat, høje serviceniveau og den lave pris gør, at vi får troværdigheden tilbage i branchen. Derfor kan du trygt vælge os til din opgave.

En anden fordel med os er den gode rådgivning, som tilfører endnu mere værdi og glæde. Vi vejleder dig gerne i forhold til, hvordan du kan sikre dine kloakker i fremtiden. Du får også gode råd til, hvordan du selv kan undgå at gøre skade på systemet.

Kontakt os

★★★★★

Slamsugning i Køge er en tillidssag

Med mere end 25 års erfaring fra branchen og en masse succesfulde opgaver på cv´et er din garanti for godt håndværk, der sikrer dig en holdbar løsning.

Med os som din samarbejdspartner, kan du altid være sikker på, at din opgave bliver udført korrekt uden skader på dit system. Vores faglig ekspertise er meget vigtigt for os.

Kompetencer og fagloghed skal sikre dig den rette løsning, som kommer dig til gode, når du skal bruge slamsugning i Køge.

Vi tilbyder slamsugning i køge til private, virksomheder, industri og boligforeninger. 

Vores specialister er ikke blot gode til slamsugning. De er også servicemindede og gode til at rådgive kunder med forskellige behov. Har du spørgsmål til din konkrete opgave, så har vi svarene.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne for løbende inspektion og rensning kloakrør og brønde. Har du et akut kloakproblem, så kan du også altid få fat på vores døgnvagt.

Ring til døgntelefonen, når uheldet er ude

Du ved aldrig hvornår, at du får brug for en slamsugning i Køge. Uheldet kan nemlig ske alle tider på døgnet.,

Derfor tilbyder vi altid døgnservice, så du altid kan ringe til os alle ugens dage hele året rundt. 

Vi er altid til rådighed for dig uanset opgavens størrelse. ring til os på 49 40 49 40, hvis du har akut brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til vores priser og services.

Kontakt os