Slamsugning Nordsjælland

Vil du gerne have en professionel slamsugning i Nordsjælland?  Vi tilbyder effektiv og miljøvenlig arbejde af kloakker og afløb. 

kun 560 kr. inkl moms og tilfredshedsgaranti

Bliv kontaktet49 40 49 40

Slamsugning i Nordsjælland

Vi stræber efter at levere den bedste kundeservice og kvalitet, så du kan være sikker på, at du får den bedste løsning til din slamsugning i Nordsjælland. 

Vi er også meget opmærksomme på miljøet og sørger for at udføre vores arbejde på en sikker og miljøvenlig måde. Du kan med det samme mærkem at vores dedikerede personale tager din opgave seriøst allerede, når du kontakter os.

Vi tilbyder dig:

  • Personlig service, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov
  • Vi går ikke før du er tilfreds og glad
  • Tilfredshedsgaranti og prisgaranti

De bedste priser og service til slamsugning i Nordsjælland på markedet

Når du vælger os til slamsugning i Nordsjælland, kan du være sikker på, at vi er den bedste og billigste løsning.

Vi matcher altid landets laveste priser, så du ikke behøver at bekymre dig om dit budget. Vores arbejde tilbydes fra kun 560 kroner, og hvis du finder det billigere andre steder, matcher vi selvfølgelig prisen.

Vores serviceniveau er også uovertruffen, og vi garanterer altid fuld tilfredshed hos vores kunder. Du føler dig tryg ved at benytte os som din partner, og at alle opgaver løses, så du er tilfreds med dem, før vi forlader din adresse.

24-timers slamsugning i Nordsjælland

Vi er klar til at hjælpe dig med det samme, når der opstår et akut problem med lokummet, og kører ud til dig med slamsugning i Nordsjælland døgnet rundt alle årets 365 dage, herunder også skudår.

Vores personale er kompetente og erfarne, og de har efter et kvart århundrede set lidt af hvert. Alt vores grej er nyindkøbt og kan klare mest komplekse opgaver 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

Hvad siger kunderne om os?

Har haft en FANTASTISK oplevelse med Kim’s Kloakservice i fredags. Kim og Tobias leverede den bedste service man kan forestille sig. Trods det, at alle typer af udfordringer opstod, blev Kim og Tobias indtil opgaven var løst til deres og vores 100% tilfredshed. Det var service på aller højeste niveau, og humøret var i top under hele forløbet. Vi kan kun give Kims Kloakservice vores allerbedste anbefalinger - de gør en forskel i deres branche og mange kunne lære meget af dem.

– Peter & Mette

SteamFoss - Trustpilot

 

Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi, Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

Karsten

Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Kim og hans kollega

Monique

Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

Hans

Hvor ofte skal man få sin kloak renset?

Det afhænger af, hvor stor din kloak er og hvor meget den bruges. Generelt anbefaler vi, at man får sin kloak suget hvert andet år i Nordsjælland. Det er dog en god idé at få den tjekket regelmæssigt, så du kan være sikker på, at den fungerer korrekt.

Hvor lang tid tager en opgave typisk at løse?

Det afhænger af størrelsen på det område, der skal rengøres. Generelt tager en opgave i mellem 1-3 timer. Hos os tager vi os tid til at løse din opgave til perfektion. Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at du får den bedste output og den bedste løsning til dine behov.

Kontakt os for slamsugning i Nordsjælland

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave døgnet rundt, uanset hvad det måtte være. Du kan kontakte os med spørgsmål omkring slamsugning i Nordsjælland via mail, hjemmesidens kontaktformular eller telefon 49 40 49 40, hvor vores servicemindede personale vil hjælpe dig.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud, der inkluderer alt hvad du har brug for, til markedets bedste pris og med markedets bedste tilfredshedsgaranti. Kontakt os trygt og roligt, når du skal bruge Hjælp

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnvagt på alle vores ydelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende og GRATIS tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

You have Successfully Subscribed!