Slamsugning Østerbro

Problemer med din kloak eller afløb? Kontakt os dag og nat. Vi står klar.

Vores priser er fra kun 560 kr. inkl moms og tilfredshedsgaranti

Bliv kontaktet49 40 49 40

Du kan altid regne med os

Hvis du bor på Østerbro og har brug for en gang slamsugning, så er vi klar til at hjælpe.

Med mange års erfaring og prisgaranti på alle vores ydelser, tør vi godt love, at du ikke kan finde en bedre partner, når du har behov for, at nogen hjælper dig og din kloak.

Vi garanterer altid, at du får:

  • Udelukkende erfarne specialister med over 25 år i branchen
  • Prisgaranti og ydelser for kun 560 kroner inklusiv moms
  • Mulighed for hjælp 24 timer i døgnet, 365 dage om året

Vær garanteret den bedste pris på slamsugning på Østerbro med os

Der findes ikke meget, der er mere frustrerende end at betale overpris for en ydelse, men det slipper du for, når du vælger os.

Udover vores enormt billige slamsugning for kun 560 kroner inklusiv moms, garanterer vi også, at du ikke kan finde en, der er billigere på Østerbro. Hvis du kan, så matcher vi prisen, så du altid vil få det billigst hos os.

Kvalitetsgaranti og fuld tilfredshed på slamsugning på Østerbro

Du er sikret 100 procents tilfredshed og den perfekte kvalitetsgaranti, når du beder os om at lave din slamsugning på Østerbro, for der findes ganske enkelt ingen i landet, der er bedre end os.

Uanset størrelsen på din opgave, så løser vi den til perfektion, og vi forlader dig aldrig før, du er helt sikker på, at alt er fuldstændig, som det skal være.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

Hvad siger kunderne om os?

Har haft en FANTASTISK oplevelse med Kim’s Kloakservice i fredags. Kim og Tobias leverede den bedste service man kan forestille sig. Trods det, at alle typer af udfordringer opstod, blev Kim og Tobias indtil opgaven var løst til deres og vores 100% tilfredshed. Det var service på aller højeste niveau, og humøret var i top under hele forløbet. Vi kan kun give Kims Kloakservice vores allerbedste anbefalinger - de gør en forskel i deres branche og mange kunne lære meget af dem.

– Peter & Mette SteamFoss - Trustpilot  

Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi, Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

Karsten

Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Kim og hans kollega

Monique

Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

Hans

Slamsugning på Østerbro 24 timer i døgnet 365 dage om året

Hvad enten det er aften eller nat, lørdag eller søndag, jul eller nytår, så kan vi kontaktes for at lave slamsugning på Østerbro for dig.

Vores akutte døgnvagt er altid åben, og vores personale sidder klar til at give dig den hjælp, du har brug for, når du har brug for den. Du kan derfor trygt ringe og få løst et kloakproblem, når som helst uheldet er ude.

Mere end 25 års erfaring med slamsugning på Østerbro

Med over 25 års erfaring med slamsugning, tør vi godt garantere, at du ikke kan finde andre i branchen, der har set de samme ting, som vi har.

Derfor kan vi så også godt love, at uanset hvad din opgave på Østerbro måtte indeholde, så har vi set det, der var værre og løst problemet upåklageligt. Ring derfor trygt og roligt til os, når din kloak ikke vil, som du vil.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om det er Slamsugning, Kloakrensning, Kloakspuling eller noget helt fjerde, så kan du altid få den hjælp af os, du har behov for. Vi kan lave alle opgaver, der har med din kloak og dit afløb at gøre, og det inkluderer også Rensning af faldstammer, hvis du har brug for det. Du ringer derfor aldrig forgæves, når du vælger os til at løse dit problem.

 

 

Kontakt os for at få hjælp

Hvis der opstår kludder i din kloak, og du ikke selv kan løse problemet, så kontakt os på telefon 49 40 49 40 eller mailadressen info@slamsugningkbh.dk for at få den nødvendige hjælp.

Vi sidder altid klar til at give dig et gratis tilbud, der passer perfekt til dig, og vores specialister overholder naturligvis alle aftaler, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnvagt på alle vores ydelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende og GRATIS tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

You have Successfully Subscribed!