Kloakservice

Skal du bruge Kloakservice til din bolig eller virksomhed? Så er du havnet det rette sted.

Kloakservice for kun 560 kr. inkl moms og tilfredshedsgaranti

Bliv kontaktet49 40 49 40

Over 25 års erfaring med kloakservice

Vores firma står altid klar til at hjælpe dig, når uheldet opstår. Vi kan hjælpe med alle typer kloakopgaver inden for:

Der er ikke en kloakopgave i alle vores eksisterende år, som vi ikke har kunnet løse. Du er i trygge hænder hos os, når uheldet er ude. Alle vores medarbejdere kan give dig den kvalificerede hjælp, service og rådgivning, når det kommer til kloakker. Vi har det nyeste værktøj og teknologi på markedet, så du altid kan få løst dit problem på den bedste måde. Vores veluddannede og erfarne personale er ledig på døgnservicetelefonen alle ugens dage.

Du kan altid få os akut ud til din bolig eller virksomhed, når du har brug for det. Alle vores kunder får en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis deres behov.

Ring til os i dag og hør mere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

Dine fordele 

Med 25 års erfaring i branchen tør vi godt love dig, at vi kan løse dit behov nu. Vores mange glade kunder vælger os ikke kun på vores kvalitet. Service og den rette kvalitet følger også med, når du vælger os.

Her har du for eksempel fire grunde til at vælge os:

  • Vores mænd går ikke, før din opgave er 100% fuldført
  • Du er altid sikret kvalitetshåndværk med prisgaranti
  • Priser helt ned til kun 560 kr. inkl. moms
  • Døgnvagt 24/7 hele året

Hvad siger kunderne om os?

Har haft en FANTASTISK oplevelse med Kim’s Kloakservice i fredags. Kim og Tobias leverede den bedste service man kan forestille sig. Trods det, at alle typer af udfordringer opstod, blev Kim og Tobias indtil opgaven var løst til deres og vores 100% tilfredshed. Det var service på aller højeste niveau, og humøret var i top under hele forløbet. Vi kan kun give Kims Kloakservice vores allerbedste anbefalinger - de gør en forskel i deres branche og mange kunne lære meget af dem.

– Peter & Mette

SteamFoss - Trustpilot

 

Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Kim og hans kollega

Monique

Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

Hans

Kloakservice døgnet rundt

Når kloakken eller afløbet er stoppet til, kan du altid komme i kontakt med os. Kloakservice er tit et akut problem. Det har vi i hvert fald erfaret de seneste 25 år. Derfor tilbyder vi Kloakservice med døgnvagt i København og omegn. Vi kører ud hele året rundt og yder kloakservice for vores privat- og erhvervskunder. Hos os kan du altid få fat i din kloakmand, når uheldet er ude. 

Har du brug for vejledning og professionel ekspertise, er du naturligvis også velkommen til at hive fat i os. Hos os er der ingen dumme spørgsmål. 

Kvalitets kloakservice til København og resten af Sjælland

Hos Slamsugning København går vi meget op i, at du som kunde altid får den bedste kvalitet til laveste pris. Vi kører med fire principper, når du samarbejder med os:

  • Vi overholder alle vores aftaler
  • Prisgaranti, så du altid får den bedste pris
  • Vores fagfolk går ikke før du er 100% tilfreds
  • Højt serviceniveau og gennemsigtighed i vores arbejde

Vi har den klare opfattelse af, at du ikke skal betale dyre domme for at få ordnet din kloak. Det skal være en konkurrencedygtig pris, hvor alle kan være med. Derfor går vi mod strømmen og tilbyder nogle af de billigste priser på kloakservice i København på Sjælland.

Motivationen for vores arbejde kommer af din tilfredshed, når du hyrer os. Du skal aldrig bekymre dig om kvalitet og service, når vi samarbejder. Alle vores arbejdsprocesser er top professionelt, og der er fuld gennemsigtighed i, hvad vi foretager os. Vi arbejder heller ikke med skjulte gebyrer. 

Få et billigt og uforpligtende tilbud på din opgave fra dit foretrukne kloakfirma.

Bestil professionel
kloakservice i dag

Vores veluddannede personale står klar til at varetage din kloakservice opgave, når du har brug for det. Hos os tilbyder vi altid vores kunder en skræddersyet løsning, der passer lige til dit behov.

Du kan forvente et professionelt kloakfirma, som promoverer sig via kvalitetsbevidsthed og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnvagt på alle vores ydelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende og GRATIS tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

You have Successfully Subscribed!