TV Inspektion

Vi tilbyder TV-inspektion af din kloak, hvis årsagen til problemet er svær at finde.
Bliv kontaktet49 40 49 40

TV inspektion i København og omegn

En skade i din kloak, kan blive en dyr fornøjelse, hvis problemerne ikke bliver fundet i tide.

Vi har det nyeste udstyr inden for tv inspektion. Vi har mange års erfaring med inspektioner, og vi kan med garanti lokalisere din fejl. 

Vi har nemlig stor erfaring med tv inspektioner i København og omegn – faktisk mere end 25 år.

Vores erfaring med at TV inspicere kloakker kommer af de utallige opgaver, som vi har været ude på i forbindelse med kloakservice, kloakrensning eller slamsugning. Her kan det i nogle tilfælde kræve en tv inspektion, til at opfange alle problemerne i kloaksystemet.  For os vil vi gerne løse alle kundens problemer med det samme, så du ikke skal tilkalde hjælp med det samme igen.

Vi ved nøjagtigt, hvordan fejl og mangler ser ud i kloakker, og derfor kan du stole på vores service og rådgivning, når vi kommer ud. 

Bestil Tv inspektion i København og omegn hos Slamsugning København.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

Hvad siger kunderne om os?

Har haft en FANTASTISK oplevelse med Kim’s Kloakservice i fredags. Kim og Tobias leverede den bedste service man kan forestille sig. Trods det, at alle typer af udfordringer opstod, blev Kim og Tobias indtil opgaven var løst til deres og vores 100% tilfredshed. Det var service på aller højeste niveau, og humøret var i top under hele forløbet. Vi kan kun give Kims Kloakservice vores allerbedste anbefalinger - de gør en forskel i deres branche og mange kunne lære meget af dem.

– Peter & Mette

SteamFoss - Trustpilot

 

Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Kim og hans kollega

Monique

Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

Hans

Hvad går en TV-inspektion ud på?

TV-inspektion er en anerkendt metode til at finde fejl i et kloaksystem. Det foregår med et kamera, som vi lægger ind i kloakrørene til at kunne sige specifik, hvad der er galt. Kameraet kan lokalisere diverse slitage, rust, utætheder og tilstopninger.

Hvornår benytter vi en TV-inspektion?

Det gør vi oftest, hvis vi skal have det fulde overblik over, hvad omfanget af kloak problemet er. Det kan fx være tæringer, sætning, rødder eller rotter som har barrikaderet sig i systemet. 

Vi finder ikke bare fejlen i god tid, men det gør også, at vi skal bruge mindre tid ude hos dig, når vi skal løse dit problem. Det er i nogle tilfælde med til at sænke din regning pga. det nedsatte tidsforbrug.

Bestil en tid hos os i dag.

Vi er ledig på telefonen alle ugens dage 24/7. Her har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Priserne er allerede banket i bund, men kvaliteten har vi rørt ved.  Vi bestræber os altid efter høj kundetilfredshed og god kvalitet i vores arbejde.

Der er fuld gennemsigtighed i vores priser. Derfor skal du som kunde, ikke tænke på skjulte gebyrer eller andet, som skal forårsage svingninger i priserne.

Indhent et billigt og uforpligtende tilbud på din TV-inspektion i København og omegn allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnvagt på alle vores ydelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende og GRATIS tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

You have Successfully Subscribed!