Rodskæring af din Kloak

Har du problemer med rødder eller rodnet, der har sat sig i din kloak? Vi står klar til at fikse dit problem.

Rodskæring for kun 760 kr. inkl moms og tilfredshedsgaranti

 

Bliv kontaktet49 40 49 40

Over 25 års erfaring med rodskæring af kloakker

Med over 25 års erfaring i kloakbranchen, tør vi godt sige højt, at vi kan vores arbejde til punkt og prikke. Det gælder især, når det kommer til rodskæring af kloak og rør. 

Vores identitet er bygget på kvalitetshåndværk. Det er noget vi stræber efter, at udføre hver eneste dag, når vi går på arbejde. Uanset om du ringer efter os for at få hjælp til rodskæring af kloakken, kloakrensning eller noget helt andet, går vi til opgaven med høj faglighed og med en stor portion know-how i rygsækken. En rodskæring kan være behjælpelig i mange scenarier:  Rødder og rodnet, der er vokset ind i dine rør eller kloak

Uanset dit problems omfang, kan du med tryghed altid kontakte os. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud, når du ringer eller skriver til os. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af Kloakrensninger, så kontakt os endelig.

Hvad siger kunderne om os?

Har haft en FANTASTISK oplevelse med Kim’s Kloakservice i fredags. Kim og Tobias leverede den bedste service man kan forestille sig. Trods det, at alle typer af udfordringer opstod, blev Kim og Tobias indtil opgaven var løst til deres og vores 100% tilfredshed. Det var service på aller højeste niveau, og humøret var i top under hele forløbet. Vi kan kun give Kims Kloakservice vores allerbedste anbefalinger - de gør en forskel i deres branche og mange kunne lære meget af dem.

– Peter & Mette

SteamFoss - Trustpilot

Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Kim og hans kollega

Monique

Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

Hans

Hvad koster en rodskæring?

Skal du bruge en pris på din rodskæring? Vores priser er helt nede på kun 760 kr. inklusiv moms + arbejdstid. Vi har Københavns og Sjællands bedste priser. En anden fordel er vores effektive processer. Alle vore medarbejdere er professionelle fagfolk, der kan udføre arbejdet korrekt og hurtigt. Det gør os også billigere på timeprisen. 

Hos Slamsugning København er du sikret den bedste kvalitet til den laveste pris. Som en ekstra service tilbyder vi også prisgaranti på dit arbejde.Vi kører med døgnvagt i vores kloakfirma. Det betyder, at du altid kan få fat på os.

Står du med et akut problem midt om natten, kan du altid ringe på vores døgntelefon. Der sidder altid nogen klar til at svare i den anden ende.

Har du problemer med rødder eller rodnet, der har sat sig i din kloak?

Vi står klar til at fikse dit problem her og nu. Hos slamsugning København er vi eksperter i rodskæring af kloakker.

Vores processer forløber sig således, at vi først fjerner alle rødderne, laver en kloakspuling for at rense igennem og derefter en tv inspektion, så vi er garanteret, at arbejdet er udført korrekt.

Vi har udført rodskæring i København og Sjælland til private og virksomheder i mere end 25 år. Det har medført en masse tilfredse kunder, som vi er meget stolte af.

Her er fire gode grunde til at vælge os:

 

  • Vi har 25 års erfaring med at udføre rodskæring i kloak
  • Prisgaranti – så du altid er sikret den laveste pris
  • Vi kører med døgnvagt – alle dage året rundt
  • Kvalitetshåndværk som du kan regne med

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnvagt på alle vores ydelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende og GRATIS tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

You have Successfully Subscribed!