Kloakspuling

Er din kloak stoppet til? Så kan vi klare dit problem allerede nu. Vores kloakspuling er af højeste kvalitet, og priserne er kun fra 560 kr. inkl. moms. 

Bliv kontaktet49 40 49 40

Kloakspuling udført af professionelle fagfolk

Er der store problemer med dit toilet, håndvask eller afløbet i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så kan vores kloakspuling være den rette metode for dig.

Kloakspuling udføres med en højtryksspuler og er en af de bedste måder at rense dit afløb igennem, når der opstår en tilstopning. Når vi bruger højtryksspuling, får vi fjernet al belægning og genstande, som har ophobet sig i dine kloakrør eller brønde.

Når dit system får en korrekt kloakspuling, vil det forebygge risikoen for store problemer med din kloak i fremtiden, som kan koste mange penge.

Vi spuler bl.a.: 

  • Toiletter
  • Afløb
  • Køkkenvaske/håndvaske
  • Kloakker og brønde

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

Hvad siger kunderne om os?

Har haft en FANTASTISK oplevelse med Kim’s Kloakservice i fredags. Kim og Tobias leverede den bedste service man kan forestille sig. Trods det, at alle typer af udfordringer opstod, blev Kim og Tobias indtil opgaven var løst til deres og vores 100% tilfredshed. Det var service på aller højeste niveau, og humøret var i top under hele forløbet. Vi kan kun give Kims Kloakservice vores allerbedste anbefalinger - de gør en forskel i deres branche og mange kunne lære meget af dem.

– Peter & Mette

SteamFoss - Trustpilot

 

Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Kim og hans kollega

Monique

Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

Hans

Er uheldet sket? Ring til os nu

Slamsugning København er klar til at rykke ud hele døgnet, når du har brug for det. Ring til os på 49 40 49 40, så kommer vi med det samme.

Vi svarer altid gerne på spørgsmål angående kloakservice, og løser dit problem til perfektion. Vores formål er at hjælpe dig eller din virksomhed med råd, vejledning og ikke mindst service assistance.

Her er fire gode grunde til at vælge os:

  • Vi har over 25 års erfaring med kloakspuling
  • Høj kvalitet til lave priser – prisgaranti
  • Døgnservice 24/7, 365 dage om året
  • Vi går først, når du er 100% tilfreds

Hvornår bør du overveje en kloakspuling?

En kloakspuling er nødvendig for dig, når din kloak er stoppet til. Der er flere tegn, der indikerer, hvornår du skal ringe efter professionel hjælp. 

Det kan for eksempel være:

Din kloak er stoppet til, og vandet stiger i din vask eller toilet

Vandet siver langsomt ud i dit afløb, når du bruger det – i nogle tilfælde i stå

Hvis dit afløb giver en dårlig lugt, er det et tegn på, at der sidder for meget snavs i dit system.

Her skal der enten bruges kloakspuling eller kloakrensning. En komplet spuling kan også være smart at gøre en gang om året, for at undgå store problemer og skader i systemet. Her mindskes risikoen for nye tilstopninger. Det betyder, at du undgår, at toilettet for eksempel stopper til.

Hvordan kan du selv forebygge en tilstoppet kloak

Du kan i de fleste tilfælde ikke undgå professionel hjælp, når det drejer sig om kloakspuling. Vi vil dog gerne give dig et par tricks til, hvad du kan gøre i din dagligdag for at undgå problemerne. 

Her er nogle af vores råd, som vi anbefaler: 

Du skal helst undgå at hælde noget i din vask, som normalt ikke hører til det. For eksempel skal store mængder fedt helst hældes direkte ned i et kloakafløb, som er monteret uden for. Du kan også vælge at hælde det i en bøtte/karton, som du kan smide ud.

Undgå vatpinde, hår og andre badeværelsesprodukter i afløbet. 

Smid mad ud i skraldespanden i stedet for dit afløb. Det kommer til at have en afgørende betydning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnvagt på alle vores ydelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende og GRATIS tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os med det samme!

You have Successfully Subscribed!