Slamsugning

Hos os har vi over 25 års erfaring med slamsugning. Bestil en slamsuger fra kun 560 kr. inkl moms og tilfredshedsgaranti

Over 25 års erfaring

Erfarne fagfolk

Kvalitetshåndværk

Samt prisgaranti

100% tilfredshed

Hos vores kunder

Slamsugning med prisgaranti og højt serviceniveau

Er du på udkig efter et firma, som kan klare alt inden for slamsugning, men samtidig leverer et godt stykke arbejde? 

Så er Slamsugning København det rette valg for dig. Vi løser alle kloakforstoppelser på den bedste og mest optimale måde. Vores personale går ikke, før du er glad for det stykke arbejde, som du har hyret os ind til. Det synes vi er god forretningsskik. Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannede inden for slamsugning og den nyeste teknologi, som følger med. Vores værktøj og maskiner bliver hele tiden udskiftet til det nyeste, så vi altid kan effektivisere og gøre arbejdet endnu bedre for dig. Det er også en af grundene til, at priserne er helt nede på 560 kr. inkl. moms. Som en ekstra bonus til dig, har vi også prisgaranti, så du får den bedste pris på din opgave. 

Her er fire grunde til, hvorfor vores kunder bruger os: 

  • Vi forlader først stedet, når du er 100% tilfreds med arbejdet
  • Alle aftaler overholdes, vi arbejder ikke med skjulte gebyrer
  • Høj kvalitet til lave priser – vi har prisgaranti
  • Døgnservice 24/7 – hele året rundt

 

Udfyld vores kontaktformular, skriv på mail eller kontakt os på 49 40 49 40. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud med det samme. 

Kontakt os

Hvad er slamsugning?

Det er meget vigtig for dig, at du altid vedligeholder dit kloaksystem, så du en dag ikke står med et stort problem, som kan koste dig mange penge. Det kan vi hjælpe dig med. 

En slamsugning tager al snavs, skidt og affald fra din kloak, så der ikke opstår store skader på dine rør. Slamsugning er en teknik, som benyttes til tilstoppede kloakrør. Her anvender vi vores specialiseret slamsuger til at rense dit system på den mest effektive måde. Slamsugeren renser din kloak helt igennem med rent vand, som vi spuler igennem hele dit system. Det løsner alt snavs, skidt, faste materialer og affald fra din kloak, så der ikke opstår store skader på dine rør eller brønd.  Hvis du oplever tilstoppede vaske, afløb eller toilet eller lugtgener, kan det tyde på, at du skal ringe efter dit kloakfirma med det samme, så systemet kan tømmes og renses fuldstændig.

★★★★★

Hvad er slamsugning?

Det er meget vigtig for dig, at du altid vedligeholder dit kloaksystem, så du en dag ikke står med et stort problem, som kan koste dig mange penge. Det kan vi hjælpe dig med.

En slamsugning tager al snavs, skidt og affald fra din kloak, så der ikke opstår store skader på dine rør. Slamsugning er en teknik, som benyttes til tilstoppede kloakrør. Her anvender vi vores specialiseret slamsuger til at rense dit system på den mest effektive måde. Slamsugeren renser din kloak helt igennem med rent vand, som vi spuler igennem hele dit system. Det løsner alt snavs, skidt, faste materialer og affald fra din kloak, så der ikke opstår store skader på dine rør eller brønd. Hvis du oplever tilstoppede vaske, afløb eller toilet eller lugtgener, kan det tyde på, at du skal ringe efter dit kloakfirma med det samme, så systemet kan tømmes og renses fuldstændig.

Kontakt os

Hvornår har dine rør brug for en slamsugning?

En kloakforstoppelse kan hurtigt skabe lugtgener, som kan påvirke din hverdag. Udover lugtgener kan vandet også løbe over i din håndvask, gulvafløb eller toilet, da afløbet ikke kan tage vandet ind. Det kan være svært selv at løse kloakproblemer, hvis man ikke kender til det. Men her er nogle typiske tegn på, at din kloak er tilstoppet og har brug for vores ekspertise:

Oplever du nogle af ovenstående, kan vi hjælpe.

Med Slamsugning København skal du aldrig bekymre dig om kvalitet, høje priser eller skjulte gebyrer. Vores høje kundetilfredshed er baseret på hårdtarbejdende medarbejdere, der vil have troværdigheden tilbage i kloakfaget.

Mange årsager til kloak forstoppelse

De typiske grunde til der opstår tilstopning er: Fedtsamlinger eller fedtpropper, grus og småsten, rødder i kloaksystemet, aflejringer, kalk, fedt og sæberester i kloakken, over en længere årrække. Vil du være på forkant med problemerne, så du ikke står med en stor regning i fremtiden, kan du bruge os jævnligt til slamsugning og kloakrensning. Uanset hvilken grund, der nu måtte være til din stoppede kloak, så finder vi den og løser den. Hos os arbejder vi ikke med lappeløsninger. Vores erfarne medarbejdere foretager en grundig gennemgang af din kloak og giver dig den mest optimale løsning.

Har du brug for hjælp?

Vi har døgnvagt alle ugens dage. Du kan derfor altid få fat i os, når dit problem akut opstår – hele døgnet rundt.

Vores personale er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Ring på telefon 49 40 49 40 for akut døgnvagt!