Rensning af faldstammer

Er det tid til at gøre noget ved dine faldstammer?

Over 25 års erfaring

Erfarne fagfolk

Kvalitetshåndværk

Samt prisgaranti

100% tilfredshed

Hos vores kunder

Rensning af faldstammer med prisgaranti

Vores firma har i over 25 år stået for rensning af faldstammer til private, virksomheder og boligforeninger.

Vi tør godt sige, at vi har markedets bedste kvalitetshåndværk til de laveste priser.

Rensning af faldstammer er en af de vigtigste ting, som skal virke. Det sørger for, at alt vandet i din husstand kan komme videre ud i det offentliges kloaksystem. Er der en fejl her i form af forkalkning eller tilstopning, kan det få konsekvenser for, hvordan hele dit kloaksystem fungerer.

Slamsugning København er klar til at hjælpe dig videre med rensning af dine faldstammer, så du kan være på forkant med de store oversvømmelser i hjemmet. Vi sørger for en funktionel faldstamme, der skal forebygge akutte udfordringer i dit kloaksystem.

Er din situation akut, kan du altid få fat i vores døgnservice. Vi har renset faldstammer i mange år, vi kan love dig, at du får markedets bedste kvalitet hos os.

Vi mener generelt at kloakservice skal være til alles økonomi. Derfor tilbyder vi altid attraktive priser.

Kontakt os på 49 40 49 40, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

★★★★★

Faldstamme rensning

Vi er altid opdateret med branchens nyeste og bedste teknologi inden for kloakservice og slamsugning. Derfor tilbyder vi altid vores kunder rensning af faldstammer.

Faldstammer og ledningsnet er en meget væsentlig del af boligen og skal altid fungere optimalt. Vi anbefaler derfor vores kunder at få en renovering med relining i faldstammer og afløb. De har oftest en levetid på 40 år, hvis der ikke medregnes større skader. Ønsker du dine faldstammer mere sikrede efter, vi har renset dem, så kan vi klare det med det samme.

Fordelene er holdbarheden i dine rør, som relief tilfører. Din faldstamme opnår 60% mere elasticitet, og de tåler varme, kulde og mekanisk rens, og levetiden kan vare op til 50 år.

Når du vælger os til rensning af din faldstamme, er du sikret:

Skal du bruge en rensning af faldstamme?

Vi har i mere end 25 år stået for rensning af faldstammer for private, virksomheder og boligforeninger. Vi kan med garanti også hjælpe dig.

Du har mulighed for at kontakte os helt uforpligtende på tlf.: 49 40 49 40 eller skrive en mail til os. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

Hos Slamsugning København er du altid 100% i fokus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os